SVN oczyszczenie kopii roboczej ze wszelkich zmian i nowych plików

Jeśli dokonaliśmy w naszej kopii roboczej jakiś zmian i chcemy je wszystkie cofnąć, a nowo powstałe pliki zupełnie usunąć stosujemy komendę:

Następnie:

Upewniamy się że nic nie zostało:

Uwaga! Wykonanie powyższych komend bezpowrotnie usuwa poczynione wcześniej zmiany i nie da się ich przywrócić! Share This:
Continue reading…